Mumpuni basa jawi pepak ngrewat bab : paramasastra, kawruh basa, kasusastran, aksara jawa, lan bab pewayangan kangge sekolah Dasar lan Sederajat Suryo Subroto, M. Abi Tofani. - SURYO SUBROTO; Abi Tofani, M. (Pustaka Agung Harapan)
192 hlm ilus 24 cm. (3 eks.)