Kidung ing wulan Ramadan : Kempalan sekar macapat kagem mahargya dhatengipun wulan Ramadhan / RIYO Dwijohangreksobroto; Editor, Supriyadi. - RIYO Dwijohangreksobroto; SUPRIYADI (Familia, 2013)
viii 75 hlm. ; 20,5 cm