Peranan Yayasan Majlis Tafsir Al-Quran (MTA) dalam dakwah islamiyah di Yogyakarta / Muh Zamroni - MUH Zamroni; ZAINUDDIN (Universitas Islam Negeri Sunan Kalijaga Yogyakarta, 2005)
ix, 91 lembar ; 29,5 cm.