Tiada sufi..tanpa humor.. : menggelitik sanubari, menertawakan diri sendiri agar terus berlari menuju Ilahi / Imam Jamal Rahman ; penerjemah, Fahmi Yamani - IMAM JAMAL RAHMAN; Fahmi Yamani (Serambi Ilmu Semesta, 2015)
vii, 240 hlm. : ilus. ; 23 cm.