Nguri-uri paribasan Jawi melestarikan peribahasa Jawa / Iman Budhi Santosa ; editor, Lantip Ruming Nestopo. - IMAN BUDHI SANTOSA; Lantip Ruiming Nestopo (Intan Pariwara, 2010)
x, 158 hlm. ilus. 21 cm.