Prpfil : panti sosial Bina Remaja dalam membina remaja putra sekolah/oleh Sayfullah - SAYFULLAH (jurusan ilmu sosiatri sekolah tinggi pembangunan masyarakat desa"APMD", 2001)
viii,85,(9)lbr.: ilus.,lamp.; 29 cm