Periodisasi Sejarah Sriwijaya : Bermula di Minanga Komering Ulu Sumatera Selatan Berjaya di Palembang Berakhir di Jambi / H.M. Arlan Ismail - ARLAN ISMAIL, HM (Unanti Press, 2003)
vi, 206 hlm. : ilus. ; 21 cm