Membumikan tauhid : konsep dan implementasi multikultural / Muhammad Zaini ; editor Muhammad Affan ; penyunting Ahmad Zayyadi. - MUHAMMAD ZAINI; Muhammad Affan (Pustaka Ilmu, 2015)
xi, 157 hlm. ; 20 cm [3 eks.]