Menjelajah negeri Karl May : sebuah pengantar tentang Karl May dan dunianya / Pandu Ganesa ; penyunting, Eko Endarmoko - GANESA, Pandu; Eko Endarmoko (Pustaka Primatama, 2004)
xxviii, 216 hlm. : ilus. ; 21 cm.