Wet Op De Staatsinrichting Van Nederlandsch-Indie : Behorende Bij Beknopt Leerboek Der Staatsinrichting Van Nederland En Nederlandsch-Indie / C.J Franssen, dkk. - Franssen, C.J ; Zwijndregt, J.Van ; Mollen, H.J. (J.B. Wolters)
39 hlm : ilus ; 23 cm