Kleine Nederlandse Spraakkunst : Met Oefeningen Ten Dienste Van Gymnasia, Lycea, Middelbare Scholen En Scholen Voor Voortgezet Lager Onderwijs / E. Rijpma - Rijpma, E (J.B. Wolters, 1948)
viii, 166 hlm. ; 19 cm.