Menjadi ahli tauhid di akhir zaman / Abu Ammar; editor, Abiyyul 'Inan; penyunting, Abu Fatiah Al-Adnani - ABU AMMAR; Abiyyul 'Inan; Abu Fatiah Al-Adnani (Granada Mediatama, 2013)
438 hlm. : ilus. ; 23 cm.