Hoofdlijnen Der Staatsinrichting : : Van Het Koninkrijk Der Nederlanden Handleiding Voor Onderwijs En Zelfstudie / / F. Vorstman - VORSTMAN, F. (H.D Tjeenk Willink & Zoon, 1946)
xii, 339 hlm. : : ilus. ; ; 24 cm.