Een Nieuw Model Van Het Heelal : : De Beginselen Van De Psychologische Methode, Toegepast Op De Problemen Van Wetenschap, Godsdienst En Kunst / / P. D. Ouspensky; penerjemah, Carolus Verhulst - OUSPENSKY, P. D. ; Verhulst, Carolus (Servire, 1950)
xv, 702 hlm. : : ilus. ; ; 23 cm.