Bijdragen tot de tall- , land-en volkenkunde van nederlandsch-indie : uitgegeven door het koninklijk instituut voor de taal-, land- en volkenkunde van Nederlandsch-indie (Martinus Nijhoff, 1926)
vi, 582 hlm. : ilus. ; 24 cm.