Verhandelingen van het Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschsppen : Brata-Joeda, Indisch-Javaansch Heldendicht / Editor; A.B. Cohen Stuart - Stuart, A.B. Cohen (Lange & Co., 1860)
LXXXI, 274 hlm : ilus ; 27 cm