Bijdragen tot de tall- , land- en volkenkunde van nederlandsch-indie : uitgegeven door het koninklijk instituut voor de taal-, land- en volkenkunde van Nederlandsch-indie (Martinus Nijhoff, 1929)
vi, 621 hlm. ; 24 cm.