Bijdragen tot de tall- land- en volkenkunde van nederlandsch-indie : tijdschrift van het koninklijk instituut voor de taal-, land- en volkenkunde van Nederlandsch-indie (Martinus Nijhoff, 1913)
vi, 622 hlm. : ilus. ; 24 cm