Jejak langkah Rasulullah : kisah menakjubkan mengenai orang terbaik yang pernah ada di dunia / Irwan Rifa'i; penyunting, Soni Adams, AK - Irwan Rifa'i ; Soni Adams ; AK (Mueeza, 2018)
324 halaman ; 20 cm