De ordonnantien betreffende de inkomstenbelasting vennootschapsbelasting en het beroep in belastingzaken : van aanteekeningen voorzien / door K.H. Dronkers, L. Lancee - Dronkers, K.H. ; Lancee, L. (A.W. Sijthoff's, 1933)
259 halaman ; 25 cm