Al - Huda tafsir Qur'an basa jawi : Sasaran tuntunan maos ejaan sastra Latin sarta keterangan sawatawis ingkang wigatos murakabi / H. Bakri Syahid - Bakri Syahid, H (Persatuaan, 1979)
552 halaman : ilus, ; 24,5 cm