De grondslagen der constitutie van nederlandsch-indie : de wording van het Regeerings Reglement van 1815 / door Pieter Johannes Plattel - Plattel, Pieter Johannes (N. V. A. Oosthoek's Uitgevers-Maatschappij, 1936)
235 halaman ; 25 cm