Keterangan pemerintah tentang program kabinet : diutjapkan oleh Perdana Menteri Ir. H. Djuanda dalam rapat pleno terbuka Dewan Perwakilan Rakyat pada hari djumaat tanggal 17 Mei 1957 djam 09.30 pagi - Djuanda (Kementrian Penerangan R.I., 1957)
16 halaman ; 20 cm.