De opkomst van het Nederlandsch gezag in Oost-Indie : verzameling van onuitgegeven stukken uit het oud-koloniaal archief (1595-1610) / door J. K. J. de Jonge - Jonge, J. K. J. de (Nijhoff, 1862)
ix, 294 halaman ; 23 cm