Geschiedenis van het wetboek van strafrecht voor Nederlandsch-Indie : volledige verzameling der ontwerpen met toelichtingen en de ter zake uitgebrachte adviezen, op last van zijne excellentie den minister van kolonie?n / bijeengebracht en gerangschikt door de bijzondere commissie uit de staatscommissie voor de herziening van het Indisch privaat- en strafrecht / Bijzondere commissie uit de staatscommissie voor de herziening van het Indisch privaat- en strafrecht - Bijzondere commissie uit de staatscommissie voor de herziening van het Indisch privaat- en strafrecht (De Bussy, 1918)
viii, 669 halaman ; 25 cm