Pemenuhan gizi balita pada masa sebelum krisis ekonomi dan semasa krisis ekonomi pada rumah tangga petani/ disusun oleh Shumtu Tri Fathonah. - SHUMTU TRI FATHONAH (Sekolah Tinggi Pembangunan Masyarakat Desa "APMD", 2000)
x, 67(17) lbr. : ilus., lamp. ; 29 cm