Nederlandsch-Indie in de wereldcrisis, De nawerking van de crisis op 's lands geldmiddelen / door E.P. Wellenstein; door C. van den Bussche - Wellenstein, E.P. ; Bussche, C. van den ([s.n.], 1916)
112 halaman ; 24 cm