Rond de Stille Zuidzee : overzicht van de ontwikkeling der verhoudingen en gebeurtenissen in Oost-Azie / door W.J. Lucardie ; met een voorw. van E. Moresco - Lucardie, W.J. ; Moresco, E. (Vorkink, 1923)
263 halaman ; 24 cm