Ringkasan nailul authar Syaikh Faishal bin Abdul Aziz Alu Mubarak ; penerjemah, Amir Hamzah Fachrudin, Asep Saefullah ; editor, Rahmat Hidayatullah - Alu Mubarak, Syaikh Faishal bin Abdu; Aziz; Amir Hamzah Fachrudin; Asep Saefullah; Rahmat Hidayatullah (2007)
...jil. 23 cm.