Ma'ayir wa maqayis al-Amalyah al-tahthiyah fil masharifil Islamiyah - SUWALIN, Muhammad Muhammad Ali (Al-Ma'had Al-Alamy, Kairo, 1996)
Ma'ayir wa maqayis al-amaliyah al-Tahthihiyah fil-masharifil Islamiyah