Al-Ijarah baina Al-Fiqh al-Islamy wa al-ilsamy wa al-taterbiq al-ma'ashir fi al-mu'asasat al-mashrifih wa al-maliyah al-Islamiyah - ZAID, Muhammad Abdul Aziz Hasan (Al-Ma'had Al-Alamy, Kairo, 1996)
Al-Ijarah baina al-Fiqh al-Islamy wa al-taterbiq al-ma'ashir fi al-mu'asasat al-...