Prof. Hembing. Pemenang the Star of Asia Award. Pertama di Asia , ketiga di Dunia - NAFSIAH, Siti (Prestasi Insan Indonesia, 2000)
Prof. Hembing. Pemenang the Star of Asia Award. Pertama di Asia , Ketiga di Dunia