Tashawwuf dan aliran kebatinan. Perbandingan antara aspek-aspek mistikisme Islam dengan aspek-aspek Mistikisme Jawa - ROMDON (LESFI, 1993)
Tashawwuf dan aliran kebatinan. Perbandingan antara aspek-aspek Mistikis...