Perlindungan HAM melalui asas pradugatidak bersalah dan asas persamaam kedudukan dalam hukum pada sistem peradilan pidana Indonesia - RUKMINI, Mien (Alumni, 2003)
Perlindungan HAM melalui asas praduga tidak bersalah dan asas persamaan kedud...