DOMINASI UMNO PADA PEMILU 2004 DI MALAYSIA - Arihan Pardamean Turnip (Universitas Muhammadiyah Yogyakarta, 2005)
KEMENANGAN YANG DIPEROLEH UMNO DALAM PEMILU 2004 DI TENGAH BANYAKNYA TUNTUTAN DARI MASYARAKAT AGAR DIADAKANNYA REFORMASI TOTAL DI MALAYSIA