Konsep Dan Nilai - Nilai Pendidikan Akhlak Pemimpin Menurut Imam Ghazali Dalam Kitab At-Tibr Al-Masbuk Finasihati Al-Muluk - Miftahul Lutfi (FAI, 2017)
Konsep Dan Nilai - Nilai Pendidikan Akhlak Pemimpin Menurut Imam Ghazali Dalam Kitab At-Tibr Al-Masbuk Finasihati Al-Muluk