AFKARUNA : Implikasi Wujud Al-Dzihni dalam Persepsi Sensual : Kritik Terhadap Empirisisme dalam perspektif Wujud Al-Dzihni - Nazhori Author (Fakultas Agama Islam UMY, 2016)
Tulisan ini ingin memaparkan proses bagaimana pengetahuan dibentuk dan dirumuskan dengan persepsi indera berupa pengalaman.