DRIYARKARA : Konsep Pengetahuan dalam Purva Mimamsa - Kwan Men Yon (Sekolah Tinggi Filsafat Driyarkara, 2017)
Karangan ini sekedar memaparkan ringkasan epistemologi dari Purva Mimamsa, seperti diuraikan oleh Radhakrishnan dalam indian Philosopy, volume II (1948 : 378-407)