Sosiologi Pendidikan : Suatu Analisis Sosiologi Tentang Pelbagai Problem Pendidikan - GUNAWAN, Ary H (Rineka Cipta, 2000)
Sosiologi Pendidikan : Suatu Analisis Sosiologi tentang pelbagai problem pendd.