filantrofi memperkasa kewangan sosial islam - dziauddin sharif, rawi nordin (usim press, 2017)
buku ini merupakan hasil kajian para penyelidik di center for islamic philantrophy and social finance(cipsf), universitas teknologi mara(uitm) dan rakan-rakan kalaborasi yaitu universiti sains ilam malaysia (usim) dan istintut manajemen zakat(imz) indonesia