pengurusan zakat kontemporari - Abd Halim Mohd Noor (institut kajian zakat malaysia, 2013)
buku pengurusan zakat kontemporari ini adalah himpunan 25 kertas kerja yang telah dibatangkan di world universities 1 st zakat coference ( wu1zc) yang diadakan dipusat perdagangan dunia putra (pwtc), kuala lumpur anjuran bersama institut kajian zakat malaysia (ikaz), uitm dan jabatan wakaf, zakat dan haji (jawhar), jabatan perdana mentri pada 22--24 november 2011