Chicken Soup for the Preteen Soul : Kisah-Kisah ceria penuh suka duka memasuki masa remaja - Jack Canfield (Et.al) (Gramedia Pustaka Utama, 2001)
Chicken Soup for the preteen Soul : Kisah-kisah ceria penuh suka duka ...