Bertualang Mencari Ilmu - Abdul Fattah Abu Ghudaah (Insan Madani, 2008)
Demi mencari Ilmu mereka rela berkelana, jarak yang jauh bukan halangan bagi mereka,di setiap negeri yang memancarkan ilmu, langkah mereka menjejak dan kepada guru mereka menimba ilmu