Kehormatan di Balik Kerudung - Ma'mun Affany (Affani, 2009)
Tak lazim bagi perempuan untuk hidup jika terus diminta lebih lembut, anggun, santun, terus diminta untuk menjadi orang seperti yang lain, semua hanya meremas hati runtuhkan harga diri.