Adakah Cinta Abadi dalam Sanubarimu: Cinta Adalah Satu-Satunya Bunga yang Bertumbuhan dan Mekar Tanpa Mengenal Musim. - Kahlil Gibran (Gramatical, 2015)
Melalui karya-karya Kahlil Gibran ini pembaca diajak untuk memahami makna cinta sejati melalui tulisan-tulisan yang menyentuh hati.