101 Corak Cantik Kain Lurik Batik dan Panduannya dengan Blus Chiffon - Rosinta (PT Gramedia Pustaka Utama, 2015)
Buku yang menampilkan 101 model berpakaian menggunakan perpaduan Kalin lurik batik dan blus chiffon.