Buku Pinter Kawruh Basa Jawa Pepak - Angger Maulana F, M. Abi Tofani (Nidya Pustaka)
Buku Puniko ngewrat : Basa Jawi ingkang pepak, inggih puniko bab kawruh Basa, Paramasatra,Kasusastran, Hanacaraka utawi aksara Jawa wayang lan wewatake sartta gegladi, wucalan basa jawi ing pawiyatan mujudaken satunggaling sarana kangge mbudidaya, ngudi kawruh, memetri,ngleluri sarti nglestareaken basa lan budaya jawi