Bunga Yang Hilang - Muthawi Abdul Wahab (Najla Press, 2005)
Kumpulan kisah pilihan dalam buku ini diambil dari pengalaman hidup anak manusia yang penting untuk direnungi dan diambil pelajaran agar dapat menghindarkan diri dari onak dan duri yang bakal menghadang.