Kesaksian Raja Jin - Abu Aqila (Senayan Abadi Publishing, 2002)
Buku ini dihadirkan untuk memberikan pemahaman dan pelurusan terhadap kepercayaan yang bertolak belakang dengan syariat sehingga dapat dijadikan hujjah. Disajikan dalam bentuk tanya jawab sehingga menjadikan buku ini enak dibaca