Neraka - Roidah (Elex Media Komputindo, 2017)
Bagaimana sebenarnya gambaran neraka yang diilustrasikan oleh Al-Quran? Benarkah neraka mempunyai 7 pintu masuk? Seperti apakah dahsyatnya siksa neraka tersebut? Apakah kita semua pada akhirnya akan masuk surga, atau malah kekal di dalam neraka? Apakah amalan-amalan yang mencegah kita dari api neraka? Buku ini membahas lebih dalam segala hal yang berkaitan dengan neraka. Bersumber pada ayat suci Al-Quran dan hadis Nabi Muhammad saw., buku ini mengajak kita untuk melihat lebih dalam apa itu sebenarnya neraka.